Diakonaat


Have the nerve to serve!


De diaconie is in de kerk kort gezegd het 'maatschappelijk werk' van de kerk. Mensen die diaconale activiteiten opzetten uit liefde voor God! Denk aan bijvoorbeeld de schoenendoos actie, wandelen met mensen in een rolstoel of meer in de richting van een werkvakantie. Er is van alles mogelijk! Het is zowel leuk als leerzaam, je kunt namelijk ontdekken hoe je andere mensen kan helpen op een mooie manier! Daarnaast wordt je ook uitgedaagd om jou steentje bij te dragen.


Heb je zelf een idee of een plan? Dan mag altijd contact met ons opnemen!
Mail dan naar jm.bakker@kpnmail.nlMaatschappelijke stage / MaS
Zit jij in de 3e of 4e klas van het voortgezet onderwijs? En heb je echt geen idee wat je moet doen voor je maatschappelijke stage?!

Wij in de kerk zoeken jou!

Ben je goed met kinderen en knutsel je het liefst de hele dag, kom dan helpen bij de club van de Immanuelkerk of de Maranathakerk.

Ligt jou talent meer bij het inschenken van koffie kom dan helpen met koffie schenken.

Of is organiseren echt helemaal jouw ding dan kunnen we jouw hulp erg goed gebruiken met het organiseren van bijvoorbeeld een high tea voor omwonenden of een verwenmiddag voor de ouderen of... Ook met hele andere talenten kun jij bij ons terecht! Wij van het jeugddiakonaat zijn op zoek naar talent, gezelligheid, extra handen en jeugd! Dus wij zijn op zoek naar jou!

Kijk op de site www.mas4you.nl of stuur een e-mail naar Roelie Bakker: jm.bakker@kpnmail.nl

Agenda
(14-10-2019 t/m 13-11-2019)